Vacature Technisch adviseur gewas- bescherming

juni 4 2019

Over Nufarm B.V.
Nufarm is een mondiaal toonaangevend bedrijf in de productie van gewasbeschermingsmiddelen. Nufarm staat voor Grow a better tomorrow, dit door gewassen te beschermen tegen schade door onkruiden, insecten en ziekten. Nufarm heeft productiesites en verkooplocaties in meer dan 100 lan-den waaronder de Benelux. Het Nufarm Benelux team adviseert, verkoopt en distribueert kwaliteits-producten aan dealers in de Benelux. Nufarm beschikt over een mooi productportfolio inclusief bio-logische bestrijdingsmiddelen. Om de groeiplannen in België en Luxemburg verder vorm te geven hebben zij volgende vacature: Technical Advice Manager.

Functie

Technische kennis omzetten naar duurzame teelt
•Je brengt technisch advies aan de groothandel, officiële adviseurs en de professionele eind-gebruiker binnen de land- en tuinbouwsector.
•Duurzaam gebruik van gewasbeschermingsmiddelen in de akkerbouw, weilandproductie en fruitteelt is de core business van Nufarm en dit draag je verder uit.
•Je ontwikkelt en volgt demoproeven op en regelt bezoeken voor klanten en geïnteresseerden.
•Verzorgen van technische lezingen en opleidingen. Je rapporteert aan de Sales Manager Benelux.
•Je werkt samen met de Key Account Manager België.

Profiel

Betrokken en communicatief

Functie-eisen
•Bachelor- of Masteropleiding in wetenschappelijke richting landbouw of chemie.
•In het bezit zijn van een fytolicentie P3, of recht hebben op de fytolicentie P3 door je diploma of ervaring.
•Bij voorkeur minimum 3 jaar ervaring in een landbouw gerelateerde omgeving.
•Vloeiend in Nederlands. Je kan je ook behelpen in het Engels en Frans.

Competenties
•Klantgericht.
•Probleemoplossend.
•Communicatief.
•Vasthoudend.
•Resultaatgericht.

Aanbod

Naast een competitief loon en een mooi pakket aan extralegale voordelen kan je rekenen op een boeiende autonome functie in een wereldbedrijf met sterke lokale verankering. Je komt terecht in een groeiende en financieel gezonde onderneming. De cultuur van het bedrijf is open en transparant waardoor kennis met iedereen wordt gedeeld. Hierdoor krijg je ook de mogelijkheid je continu verder te ontwikkelen, en krijg je ondersteuning en begeleiding van je manager.

Reageren

Nufarm heeft de Werving en Selectie voor de vacature Technical Advice Manager exclusief uitbesteed aan CeresRecruitment. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op deze pagina. Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.