GROW A BETTER TOMORROW WITH NUFARM
We weten dat telen meer is dan gewassen en cultiveren. Het gaat over zonneschijn en regen, vroege ochtenden en hard werken. Het kan frustrerend onvoorspelbaar zijn, maar ook heerlijk opbeurend. Maar bovenal gaat het om mensen. Nufarm is de betrouwbare partner achter duizenden agrarische succesverhalen. Elke dag wenden telers over de hele wereld zich tot onze producten en onze mensen om te helpen bij het bestrijden van ziekten, onkruid en plagen en om de gewasopbrengst te verhogen.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die het eerste aanspreekpunt zal zijn voor klanten met betrekking tot bestellingen, facturen en leveringen.

Customer Service Assistant

Parttime (24-28), Locatie: Nederland

De wereld van de verkoop van gewasbeschermingsmiddelen in de Benelux is een snel veranderende omgeving. Het Benelux Customer Service team maakt deel uit van een wereldwijd supply chain systeem, met veel partijen: klanten, productie, logistiek, magazijnen, labelproducties. Een goed begrip van al deze spelers is belangrijk om deze functie succesvol te vervullen. Onze klanten verwachten een individuele benadering en hoge normen voor betrouwbaarheid, en daarmee is de customer service een belangrijke afdeling in het contact van Nufarm’s klanten en alle andere belanghebbenden.

Functie-inhoud:

  •  Verantwoordelijk voor het afhandelen, factureren en opvolgen van de betaling van alle bestellingen van klanten
  • Ondersteunen van het salesteam bij alle klant-gerelateerde acties
  • Eerste aanspreekpunt op kantoor zijn voor alle verzoeken van klanten
  • Voorbereiden van statistische rapporten voor extern gebruik (autoriteiten en branchegerelateerde verplichtingen).
  • Algemene administratieve ondersteuning
  • Office support

 

Wat breng je mee?

  • Proactieve benadering van klantenservice en het vermogen om taken te prioriteren om een uitstekende (interne en externe) klantervaring te garanderen.
  • Opleiding: MBO denkniveau, Uitstekende vaardigheden om met computersystemen te werken (ERP, Word, Excel, Powerpoint, Teams, Salesforce etc.)
  • Vloeiend in Engels en Nederlands; kennis van Frans is een pré.

 

Als je deel wilt uitmaken van een bloeiende, ondersteunende omgeving en geïnspireerd bent door het vooruitzicht om deel uit te maken van iets groters, dan horen we graag van je. 

We zijn een werkgever die gelijke kansen biedt en waarderen diversiteit. Alle beslissingen over een baan worden genomen op basis van kwalificaties, verdiensten en bedrijfsbehoeften. We zetten ons in voor een inclusieve omgeving voor alle Nufarm-medewerkers.

 

Als we je interesse hebben gewekt en je wilt solliciteren naar de functie, solliciteer dan direct of via onze carrièrewebsite!

Career Opportunities: Customer Service Assistant (8986) (sapsf.com)