De fruitteler voert diverse werkzaamheden en handelingen uit op zijn/ haar perceel zoals het gebruik van gewasbescherming om een hoogkwalitatieve appel en/of peer te telen. Daarom is het belangrijk om uw appel of peer ook richting de bewaring zo goed mogelijk te beschermen. Blossom Protect, een biologische fungicide biedt deze bescherming!

Kolonisatie

Blossom Protect beschermt het fruit tegen bewaarschimmels. Iedere wond op de appel of peer is tenslotte een toegangspoort voor schimmels, die mogelijk later in de bewaren tot uiting komt. Niet met Blossom Protect! Deze goede Schimmel vormt een beschermende laag op en in deze wonden. Waardoor andere pathogenen geen kans krijgen om zich te vestigen.

 

IPM strategie

Advies om Blossom Protect te integreren met een chemisch fungicide. Afhankelijk van de situatie zou bovenstaand schema een praktische invulling kunnen zijn voor optimale bescherming.

Advies

Dosering: 1,0 kg/ha

Preventief toepassen in het schema

1-4 toepassingen voor de oogst

Voordelen Blossom Protect:

  • Geen kans op resistentie
  • Ideaal voor residu-management
  • Flexibel & veilig
  • Krachtige werking

 

Informatie

Voor technische informatie kunt u contact opnemen met onze technisch adviseur Daniel Cornelisse.

T: +31 (0)303 77 32/ M: +31 (0)6 5122 4563/ E: [email protected]

 

 

.