Geachte relatie,

Na ongeveer drie weken heeft de Corona pandemie het dagelijks leven in veel landen stilgelegd. Om onze werknemers te beschermen en om u, onze klant, zo goed mogelijk te kunnen blijven bedienen zijn er ook bij Nufarm crisis maatregelen genomen.

Als GBM producent zijn wij onderdeel van de agri-voedselketen die wordt beschouwd als één van de vitale ketens. Dit betekent dat wij in aanmerking komen voor ondersteuning vanuit de politiek en overheid, zodat de levering van onze producten binnen Europa gegarandeerd blijft.

Alle Nufarm medewerkers zetten zich vol overgave in om alle dagelijkse processen in gang te houden. Ondanks de sterk toegenomen vraag en grote logistieke uitdagingen doen wij ons uiterste best om u zo correct mogelijk te leveren. Helaas zijn vertragingen soms onvermijdelijk, maar maximale inspanning wordt geleverd om dit te voorkomen.

Onze productielocaties in Europa zijn volledig operationeel en leveren nog steeds producten aan klanten wereldwijd. Zelfs nu een groot aantal collega’s vanuit huis werkt, zijn er geen verstoringen in het productieproces en draait de productie zoals normaal.

We doen ons uiterste best om u zo transparant en pro-actief mogelijk te informeren en wij zullen u op de hoogte houden van keuzes die invloed hebben op onze mogelijkheden om aan uw vraag te voldoen.

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Rene Langevoort.
Countrymanager Nufarm Benelux