Op 7 & 8 oktober 2020 zijn we er samen met het worldhorticenter en onze concullega’s in geslaagd om op een mooie manier bij te dragen aan de GBM demodagen 2020 voor adviseurs en telers. Helemaal van deze tijd waren de filmopnames en livestreams om de corona maatregelen te respecteren. 

Middels onze proef in Gerbera hebben we laten zien hoe je een WINNENDE aanpak creëert in de strijd tegen turkse mot. Met DIPel DF, X-Change, Hi-Wett, Designer en bovenal de juiste waterkwaliteit voor onze DiPel DF.

 

Rups van de turkse mot (L3) onder op het blad van een Gerbera in het veldje ‘onbehandeld’

 

Typisch schadebeeld van de turkse mot (rups): venstervraat.

 

Wilt u meer info over deze winnende combi?

Neem contact met ons op!

Tjeerd Peeters

Telefoonnummer: M: 06-51224563

E-mailadres: [email protected]