Ons hoofdkantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel

Adres:

Nufarm B.V.

Rivium Quadrant 75- 7
2909 LC Capelle aan den IJssel
Nederland

Telefoonnummer Algemeen: +31 (0) 10-3037700

[email protected]

Telefoonnummer Sales Benelux: +31 (0) 10-3037725

[email protected]

Finance & HR

Corine Cluistra

HR Manager

Mobiel: +31 (0) 6-51223414

[email protected]

Piet van ‘t Verlaat

Head of Operations and Finance BENELUX

Mobiel: +31 (0)6-53670376

[email protected]

 

 

 

Najoua Ben Rhouma

Registration Manager Benelux

Mobiel: 0471 772215

[email protected]

Van kinds af aan ben ik geboeid door wetenschap en natuur. Als afgestudeerd biotechnoloog werk ik al meer dan 15 jaar in de chemische sector. In die periode heb ik verschillende functies bekleed. Van laboverantwoordelijke naar R&D om uiteindelijk mijn eerste stappen in de registratie te zetten. Drie jaar geleden startte ik in mijn huidige functie bij Nufarm als Registratie Manager Benelux. De reglementering van gewasbeschermingsmiddelen is een boeiende en uitdagende wereld die steeds in verandering is. De ideale job voor iemand als mij die continu op zoek is naar uitdaging.

Marion van de Graaf

Marketing Campaign & Event Coordinator

Telefoonnummer: +31 (0) 10-3037729

Mobiel: +31 (0) 6-20056217

[email protected]

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Nufarm. Ik ben begonnen als Marketing & Customer service assistant maar tegenwoordig ligt de focus puur op marketingactiviteiten in de breedste zin van het woord. Dit zorgt ervoor dat elke dag anders is en maakt mijn werk uitdagend en interessant.

 

Renee Hoex

Junior Registration Manager

Mobiel: 06-34021514

E-mail: [email protected]

Als student was ik in de weekenden en vakanties al werkzaam binnen de land- en tuinbouw, waardoor mijn interesse in deze sector groeide. In 2020 ben ik afgestudeerd van de master Nutrition and Health aan de WUR, nadat ik een bachelor in de moleculaire levenswetenschappen heb behaald. De regelgeving binnen de gewasbeschermingsmiddelen is voortdurend in verandering, wat het een zeer uitdagend vakgebied maakt. Met veel enthousiasme start ik daarom als Junior Registratie Manager binnen het team van Nufarm Benelux.

Bart de Vroome

Business Development Manager, Crop Team Lead EUMEA

Mobiel: +31 (0) 6-31004213

[email protected]

Mijn loopbaan in de gewasbeschermingsmiddelenbranche is begonnen in 1988. Sinds 2009 ben ik actief voor Nufarm. In eerste instantie als Sales Manager Nederland en sinds 2015 als Marketing Manager Benelux. Een uitdagende job in een bedrijf met duidelijke groeiambities! Wat mij enorm aanspreekt binnen Nufarm is het entrepreneurship en de hands-on mentaliteit!

Joyce van der Waals- de Veer

Digital Marketing Specialist

Telefoonnummer: +31 (0) 10-3037701

Mobiel: +31 (0) 6-30110113

[email protected]

Sinds 2012 werkzaam bij Nufarm. In mijn functie als Digital Marketing Specialist is geen dag hetzelfde . Mijn focus ligt op de digitale marketing werkzaamheden. Het bedrijf is voortdurend in beweging en je kunt jezelf blijven ontwikkelen. Zo blijft het leuk en uitdagend!

Marcel Tax

Commercial Director BENELUX

Mobiel: +31 (0) 6-13342387

[email protected]

Na mijn opleiding op Wageningen University ben ik direct in de agrobusiness terechtgekomen in diverse sales-, marketing- en managementfuncties.
In het begin op handelsniveau en vanaf 1998 ben ik op het niveau van fabrikanten gaan werken. Deze ervaring kan ik bij Nufarm goed gebruiken in mijn huidige functie van Commercial Director Benelux.

Piet van ‘t Verlaat

Head of Operations and Finance BENELUX

Mobiel: +31 (0)6-53670376

[email protected]

 

 

 

Anja Bos

Customer Service Representative

Telefoonnummer: +31 (0) 10-3037728

Mobiel: +31 (0) 6-22453807

[email protected]

Ik ben in 2012 begonnen bij Nufarm als Marketing Assistant. Na verloop van tijd zijn mijn werkzaamheden verschoven naar de customer service.
Hier zorg ik voor de juiste afhandeling van uw orders. Het klantcontact en het zorgen voor tevreden klanten zorgen voor de uitdaging in mijn werk.

Gilles Callens

Key Accountmanager BELUX, Customer Marketingmanager BENELUX

Mobiel: 0472 22 24 83

[email protected]

Afgestudeerd in 2005 aan de Landbouw Hogeschool in Ath. Sindsdien heb ik altijd in de Landbouw sector kunnen werken. Ik heb 12 jaar werkervaring als Technisch Adviseur en veel ervaring in de graszaad sector. Mede hierdoor kan ik binnen Nufarm mijn passie voor de landbouw sector verder ontwikkelen en uitdelen. Dankzij Nufarm kunnen we dagelijks bij leren in een dynamisch en groeiend bedrijf, zowel in de Land en Tuinbouw sector.

Roeland Jensma

Technical Advisor Benelux

Mobiel: 06-10183463

[email protected]

 

Opgegroeid in de Noordoostpolder, ben ik altijd omringd geweest door de agrarische sector en heb ik al vanaf jongs af aan bij de boer gewerkt bij zowel land- als tuinbouwbedrijven. Hierdoor werd mijn interesse in de sector al vroeg aangewakkerd. Zodoende ben ik in Wageningen terecht gekomen, waar ik een bachelor en master Plantenwetenschappen heb afgerond aan de WUR. Na mijn studie ben ik een korte periode werkzaam geweest in de aardappelveredeling. Sinds half februari ben ik begonnen als Technisch adviseur Benelux voor akkerbouw en veeteelt bij Nufarm. Ik kijk er erg naar uit om in deze dynamische sector werkzaam te zijn en met het portfolio van Nufarm bij te dragen aan een duurzame sector.

 

Paul van der Kooij

Technical Advisor

Mobiel: +31 (0) 6-41345997

[email protected]

Vanaf hele jonge leeftijd ben ik betrokken in de agrarische sector en was altijd te vinden bij mijn opa op de boerderij. Deze interesse en activiteit binnen de sector is alleen maar gegroeid. Een vrij korte tijd na het afstuderen aan de Agrarische Hogeschool te Dronten ben ik bij Nufarm gaan werken, ter ondersteuning van een product. Vervolgens ben ik doorgegroeid als Technisch adviseur bij Nufarm. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze producten in veehouderij en akkerbouw.

 

Fungayi Mawire

Business Support Specialist

Mobiel: +31(0)6-45709780

[email protected]

Mijn achtergrond in management, economie en consumentenstudies aan de WUR heeft mij een ruime basis gegeven voor het ondersteunen van datagedreven beslissingen in organisaties. Daarna heb ik jaren ervaring opgedaan in markt- en duurzaamheidsonderzoek, waardoor ik mijn inzicht in zakelijke besluitvorming heb verbreed. Ik ben bij Nufarm begonnen als business support specialist. Doordat de landbouwindustrie snel verandert, betekent dit ook dat mijn werk bij Nufarm altijd uitdagend en inspirerend is.

Gerwin Murre

Technical Advisor

Mobiel:  +31 (0)6-26625355

[email protected]

Na de studie Plantenwetenschappen aan de WUR te hebben afgerond, heb ik een aantal jaar bij een grote tomaten- en paprikateler gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met chemische en biologische gewasbescherming in al zijn verschillende vormen. Ik hou ervan om op een goede manier de koppeling te maken tussen de technische eigenschappen van een product enerzijds en specifieke uitdagingen anderzijds. In mijn functie als Technisch Adviseur kan ik dit bij uitstek doen!

Geert van Parijs

Technical Advisor Belux

Mobiel: 0470 91 30 69

[email protected]

Opgegroeid als melkveehouderszoon tussen de landbouwers in de regio van Deinze, ben ik mij snel bewust geworden van het belang van technisch advies in de landbouwsector. Na mijn studies landbouw aan de hoge school te Gent ben ik actief geweest als technisch commercieel adviseur in onder andere gewasbeschermingsmiddelen naar de landbouwers. Later heb ik verschillende biostimulanten in de markt gezet via de handel in Vlaanderen. Sinds 1 september 2023 ben ik als technisch adviseur verantwoordelijk voor de ondersteuning van Nufarmproducten in Belux om zo een steentje bij te dragen aan een duurzame akkerbouw en veehouderij.

Tjeerd Peeters

Technical Advisor

Mobiel: +31 (0)6-51224563

[email protected]

Opgegroeid op een melkveebedrijf in het Limburgse Maasbree, waar ik groot ben geworden tussen plant en dier. Hierdoor is mijn interesse voor de tuinbouw ontstaan. Deze interesse leidde uiteindelijk tot een eigen tuinbouwbedrijf met verschillende vollegrondsgroenten. Ik heb ervaren hoe mooi en uitdagend het agrarische vak is. Door maatschappelijke ontwikkeling staat de sector voor de nodige uitdagingen de komende jaren. In samenwerking met de verschillende ketenpartners wil ik in mijn functie als Technical Advisor Benelux bijdragen aan een succesvolle teelt met een mooi en duurzaam eindproduct voor de consument.

Lely Rangai

Customer Service Assistant

Telefoonnummer: +31 (0)10-3037725

Mobiel: +31(0)6-51262605

[email protected]

Ik ben Lely uit Rotterdam, heb diverse opleidingen en werkervaring op het gebied van Economie, Financiën, Administratie, Logistiek en Sales.  Sinds november 2023 werkzaam bij het Sales team als Customer Service assistant.

Paul Steenks

Key Accountmanager NL, Customer Servicemanager BENELUX

Mobiel: +31 (0)6-13267903

[email protected]

Als zoon van een Westlandse tuinder, kun je stellen dat ik letterlijk tussen de kassen ben opgegroeid. Als kind was ik dan ook vaak te vinden in de kas van ons familiebedrijf. Van dichtbij heb ik kunnen zien hoe de agrarische sector constant streeft naar verbetering en innovatie en met resultaat! Het is mooi om te zien dat Nederlanders hierdoor wereldwijd bekend staan asl agrarische experts. De directe aanpak, gezelligheid en de focus op de wensen van de klant. is wat mij aanspreekt binnen Nufarm. Mijn doel is om het ‘gevoel’ van Nufarm zo goed mogelijk uit te dragen naar de klanten, zodat we samen deze sector nog mooier kunnen maken.

Marcel Tax

Commercial Director BENELUX

Mobiel: +31 (0) 6-13342387

[email protected]

Na mijn opleiding op Wageningen University ben ik direct in de agrobusiness terechtgekomen in diverse sales-, marketing- en managementfuncties.
In het begin op handelsniveau en vanaf 1998 ben ik op het niveau van fabrikanten gaan werken. Deze ervaring kan ik bij Nufarm goed gebruiken in mijn huidige functie van Commercial Director Benelux.

Ronny Traas

Technical Advisor

Mobiel: +31 (0) 6-13556099

[email protected]

Ik ben Ronny Traas afkomstig uit Zeeland. Sinds 1995 actief geweest in de buitendienst als gewasbeschermingsspecialist akkerbouw. Vanaf 1 september 2018 ben ik actief als Technisch adviseur akkerbouw bij Nufarm.

Corina van Veen- Hermans

Customer Service & Supply Chain Benelux

Telefoonnummer: +31 (0) 10-3037725

Mobiel: +31 (0) 6-10569887

[email protected]

Mijn werkervaring in de gewasbeschermingsmiddelen industrie begon reeds in 1989 bij Akzo Nobel. Eerst in de verkoop wereldwijd en daarna als Productieplanner bij de fabriek in Rotterdam Botlek. Sinds 2006 ben ik werkzaam als Customer Service en Supply Chain Officer bij de verkoop binnen de Benelux.Deze functie vervul  ik nu nog steeds met veel plezier en zie uitdagingen genoeg in het novus project waar ik nauw bij betrokken ben.