Nufarm helpt telers met het verminderen van residuen, zonder concessies te hoeven doen aan kwaliteit en opbrengst van hun gewassen. Het merk NuBio omvat biologische insecticiden, fungiciden, biostimulanten en milieuvriendelijke bespuitingsprogramma’s. Nufarm heeft al twintig jaar ervaring als distributeur van biologische gewasbeschermingsoplossingen voor de Europese markt en introduceert nu NuBio als overkoepelend merk.

Ontdek de twintigjarige ervaring van Nufarm met biologische producten

Laat hier uw gegevens achter

"*" geeft vereiste velden aan

By selecting the checkbox above, you are agreeing Nufarm can send you relevant Marketing Communications. You are able to unsubscribe at any time, by updating your preferences. Learn more

I agree to receive marketing Communications from Nufarm*

Over NuBio

NuBio staat voor Nufarm Biologicals-oplossingen. Het is geïntroduceerd om telers te helpen de voor hen meest geschikte biologische oplossing te vinden. Onze biologische insecticiden, fungiciden, biostimulanten en milieuvriendelijke bespuitingsprogramma’s worden verkocht onder de geregistreerde merknaam ‘NuBio’. Het gaat hierbij uitsluitend om producten die voldoen aan strenge eisen op het gebied van doeltreffendheid en moderne standaarden voor biologische oplossingen. 

  • Kennis: Eén team onder één dak dat synergieën tussen onze activiteiten stimuleert en toegang biedt tot gedegen advies voor al onze klanten.
  • Doeltreffendheid: We werken graag samen met landbouwers aan een betere toekomst. Onze producten bieden zowel op zichzelf als in slimme combinaties toegevoegde waarde voor landbouwers.
  • Vertrouwen: We testen onze oplossingen zelf, maar laten dit ook doen door externe partijen. Alleen zo kunnen we u betrouwbare adviezen geven.

 

Nufarm distribueert al meer dan twintig jaar biologische gewasbeschermingsmiddelen voor de Europese markt. Vandaag de dag biedt Nufarm een compleet aanbod aan zorgvuldig geteste producten voor MRL, resistentiebeheer en kwaliteitsverbetering.

Ontdek alle biologische oplossingen

Neem contact op met onze NuBio expert Tjeerd Peeters

Neem contact op!

NoFly

BioInsecticide

NoFly is een biologische insecticide ter bestrijding van witte vlieg in diverse gewassen (onder bescherming).

Verkrijgbaar in:  Nederland 

NoFly

Dipel DF

Bioinsecticide

In water oplosbare granulaatformule met 54 gewichtsprocent Bacillus thuringiensis. Voorkomt direct de aantasting van appels, groenten en snijbloemen.

Verkrijgbaar in: België, Nederland, Roemenië, VK

Dipel DF

NeemAzal-T/S

Bioinsecticide

Plantenextract uit de zaden van de tropische neemboom voor de teelt van fruit, groenten, landbouwgewassen, wijnstokken en sierplanten. Zeer actief tegen zuigend en vretend ongedierte.

Verkrijgbaar in: Oostenrijk, België, Nederland

NeemAzal-T/S

Over Nufarm

Nufarm is een van ’s wereld grootste ontwikkelaars en producenten van gewasbeschermingsoplossingen en speciale zaden. Al meer dan honderd jaar zoeken we naar effectievere manieren om ziekten, onkruid en ongedierte te bestrijden en zo de opbrengst van de gewassen van onze klanten te verhogen. Daarbij zetten we toonaangevend wetenschappelijk onderzoek om in lokale oplossingen. ​

In het verleden heeft Nufarm nieuwe oplossingen ontwikkeld die inspelen op de veranderende behoeften van landbouwers. Maar ook dit is een geweldige tijd om deel uit te maken van de landbouwindustrie. Overal ter wereld wordt er een beroep gedaan op landbouwers om met minder middelen meer voedsel te produceren. Ze spelen dan ook een steeds belangrijkere rol om de menselijke impact op onze kostbare mondiale ecosystemen te verminderen. Nufarm levert zowel conventionele als biologische producten en oplossingen. Hiermee kunnen landbouwers meer mensen voeden en tegelijkertijd efficiënter gebruik maken van natuurlijke hulpbronnen zoals land en water.​

De productie- en marketingactiviteiten van Nufarm in Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië en de Verenigde Staten bieden werk aan meer dan 2500 mensen, die allemaal een essentiële bijdrage leveren aan de goede naam die het bedrijf heeft op het gebied van kwaliteitsproducten, innovatie, en eersteklas marketing en technische ondersteuning. 

Andere innovatieve duurzame oplossingen

NUCROP

INNOVATIEF I DUURZAAM I TECHNOLOGIE

NUCROP is de elektrische oplossing die beschikbaar is voor elke
landbouwer en aannemer. Het is een duurzame, gebruiksvriendelijke
en innovatieve oplossing voor het bestrijden van onkruid en het
drogen van aardappelen zonder residu’s.

NUCROP wordt ontwikkeld door Nufarm en CROP.ZONE. Het is gebaseerd
op een uniek concept voor onkruidverdelging dat de geleidende
vloeistof Volt.fuel combineert met elektrofysische bestrijding van
onkruid. Deze technologie is een alternatieve en aanvullende oplossing
voorde chemische onkruidverdelging. Het gebruik van Volt.fuel maakt
een beter en veiliger elektrische nergiebeheer mogelijk, omdat het
minder energie verbruikt dan andere elektrische onkruidbestrijdings-
technologieën. Dit verhoogt de agronomische doeltreffendheid.

Lees meer

Laatste NuBio nieuws

Sterk partnerschap om reststoffen op aardbeien in Europa te verminderen

Düsseldorf, 30 juni 2021 

Het Australische bedrijf voor gewasbeschermingsmiddelen en speciale zaden Nufarm en het innovatieve in asperge–en aardbeirassen gespecialiseerde Nederlandse veredelingsbedrijf Limgroup kondigen vandaag een samenwerking aan op het gebied van biologische gewasbeschermingsoplossingen. Klik hier voor meer informatie.