Nufarm In België

In DE WERELD VAN GEWASBESCHERMING IS NUFARM EEN GLOBALE SPELER.

We zijn groot en klein. Ons bedrijf is groot, stabiel en gebouwd op solide waarden. We zijn klein genoeg om snel, wendbaar en innovatief te zijn. We weten waar en hoe we waarde aan onze klanten kunnen bieden. Onze producten bevatten bewezen actieve ingrediënten, verpakt om praktische oplossingen te bieden voor vooruitstrevende producenten en retailers. Wij bouwen aan duurzame relaties met onze klanten en we werken er hard aan om zaken eenvoudig, gestroomlijnd en leuk te maken.

Nufarm België heeft een lange weg afgelegd sinds ons begin als meststofbedrijf in Nieuw-Zeeland meer dan 100 jaar geleden. Nu zijn we nadrukkelijk gericht op het leveren van een breed scala aan gewasbeschermingsmiddelen van topkwaliteit voor landbouwers en telers, waaronder herbiciden, insecticiden, fungiciden en plantengroeiregulators.

Ons kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel, Nederland, en bestaat uit een gevarieerd team van specialisten.

We zijn er trots op een partner te zijn in de Belgische landbouw.

 

Nufarm Wereldwijd

Een globale speler

Nufarm onderhoudt productie- en marketingactiviteiten in Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Noord- en Zuid-Amerika en Europa en verkoopt producten in meer dan 100 landen over de hele wereld. We hebben meer dan 3.400 mensen in dienst, die allemaal een essentiële bijdrage leveren aan de reputatie van het bedrijf voor kwaliteitsproducten, innovatie, eersteklas marketing en technische ondersteuning

Hoofdkantoor: Laverton (Melbourne), Australië

Australisch Beurs Symbool: NUF

Website Nufarm Global

GESCHIEDENIS

Jaren 50

Nufarm werd opgericht in Melbourne, Australië halverwege de jaren 1950. Oprichter Max Fremder begon phenoxyherbiciden te verkopen aan professionele spuitbedrijven in Victoria en vestigde al snel een reputatie voor uitstekende klantenservice en producten van goede kwaliteit.

Jaren 70

Het bedrijf verhuisde in 1972 naar zijn huidige locatie, het hoofdkantoor in Laverton North. Het hoofdkantoor is gesitueerd naast de grootste productiefaciliteit van Nufarm.

Jaren 80

Halverwege de jaren tachtig was Nufarm een ​​dochteronderneming van de in Nieuw-Zeeland gevestigde Fernz Corporation. De gewasbeschermings-activiteiten van Nufarm bleven groeien en uitbreiden.

Jaren 90

Een aantal overzeese locaties zijn in de jaren negentig opgericht.

Jaren 00

In 2000 migreerde Fernz het bedrijf naar Australië en veranderde de naam van de groep in Nufarm Limited. Sinds die tijd heeft het bedrijf zich gericht op het bouwen van een wereldwijd platform voor zijn belangrijkste gewasbeschermings-activiteiten en heeft het diverse industriële en gespecialiseerde chemische bedrijven afgestoten.

HEDEN

Door verschillende overnames en een solide organische groei breidde het bedrijf snel uit. Nufarm staat nu op de 8e plaats van het grootste gewasbeschermings-bedrijf ter wereld, met een duidelijke leiderspositie in Australië en substantiële activiteiten in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Nieuw-Zeeland en Azië.

Werken bij nufarm

Nufarm is een wereldwijd bedrijf voor gewasbescherming en zaadtechnologie dat telers al meer dan 100 jaar helpt bij het bestrijden van ziekten, onkruiden en plagen. Dit doen we door gewasbeschermingsoplossingen en YieldTM zaadtechnologieën te ontwikkelen en te produceren.

Wil jij het verschil maken en je carrière een boost geven? Bij Nufarm zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij helpen je om alle mogelijkheden optimaal te benutten en plezier te hebben in je werk. Bekijk wat de mogelijkheden bij Nufarm zijn en bekijk onze vacatures!

Bekijk alle vacatures

Wij zijn nufarm